Genoten Vd haasbiefstuk super lkkr
Grtjs Wiet Zweemer |
|
Beste heer de Kroo,
Als u ons een mail stuurt kan ik u uw vraag beantwoorden. Dit gastenboek is niet de juiste manier.
Vriendelijke groet,
Christine de Wilde C. de Wilde |
|
Beste lezer(es),
Ik ben geïnteresseerd in jullie vlees via de Visser in Oost-Souburg.
Ik vraag me af hoe en waar de dieren worden geslacht?
dank u,
Albert. Albert de Kroo |
|
Ik zag jullie site en moest meteen denken aan de podcasts van het Britse beef and diary network, de nummer één podcast voor mensen die werkzaam zijn, of gewoon geinteresseerd, in de vlees- of zuivelsector. Erg leuk!
https://beefanddairynetwork.libsyn.com/episode-1-dr-david-pin Bram Bal |
|
B goed vlees vooral de ribey heerlijk dooradert kotter bakken en goed laten rusten ook de kip is heerlijk echt ouderwetse smaak A.Voesenek |
|