Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze site te verbeteren. Dit omvat cookies van derde partijen, zoals Google Analytics, die ons helpen te analyseren hoe u onze website gebruikt, en / of cookies van sociale media-platforms zoals YouTube, die interactieve content op onze website mogelijk maken.
Uw privacy is belangrijk voor ons. Wij gebruiken deze cookies alleen met uw toestemming. Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het gebruik van deze cookies. Als u echter niet instemt, kunt u op "Weigeren" klikken. Houd er rekening mee dat als u de cookies weigert, sommige functies van de site, zoals ingesloten YouTube-video's, mogelijk niet correct functioneren.
Beste heer de Kroo,
Als u ons een mail stuurt kan ik u uw vraag beantwoorden. Dit gastenboek is niet de juiste manier.
Vriendelijke groet,
Christine de Wilde
C. de Wilde
Beste lezer(es),
Ik ben geïnteresseerd in jullie vlees via de Visser in Oost-Souburg.
Ik vraag me af hoe en waar de dieren worden geslacht?
dank u,
Albert.
Albert de Kroo
Ik zag jullie site en moest meteen denken aan de podcasts van het Britse beef and diary network, de nummer één podcast voor mensen die werkzaam zijn, of gewoon geinteresseerd, in de vlees- of zuivelsector. Erg leuk!
https://beefanddairynetwork.libsyn.com/episode-1-dr-david-pin
Bram Bal
B goed vlees vooral de ribey heerlijk dooradert kotter bakken en goed laten rusten ook de kip is heerlijk echt ouderwetse smaak
A.Voesenek
Vanavond de haasbiefstuk gegeten die ik afgelopen zaterdag bij jullie kocht. Was een nachtje bij vriendin Noor (Purser bij KLM). Mijn man is een groot vlees liefhebber en hij vond de biefstuk ook erg goed. Bleiswijk is een beetje te ver weg om vaker langs te komen maar als ik bij Noor ben kom ik zeker weer langs in de boerderij winkel.
Annemies en Eric
Annemies en Eric
via onze dochter en schoonzoon (rost, middelburg) vlees van jullie gekocht. Komen binnenkort zelf langs, want het was heel lekker.
zullen meer klanten uit Bergen op zoom sturen.