De boerderij
 
Boerderij "Poelzicht" ligt ongeveer 5 kilometer buiten het dorp 's-Heer Abtskerke in Zeeland.
De boerderij dateert uit 1979. De inrichting van de stallen is in 2012 aangepast aan de eisen voor biologische bedrijfsvoering. De stal is voorzien van ruime potstallen. Eén deel van de schuur is ingericht als open frontstal. In 2016 is er een nieuwe stal bij gebouwd in verband met de uitbreiding van ons bedrijf. Deze open frontstal bevat 2 ruime boxen waar de stieren en koeien in de winter in verblijven.
 
 
Fokkerij
 
Op onze boerderij maken we gebruik van natuurlijk dekkende stieren. Omdat onze kudde op meerdere plaatsen in het natuurgebied lopen, maken we gebruik van meerdere dekstieren.
 
Een deel van de kudde is geïmporteerd uit Engeland (Edgmond). Deze dieren zijn allen geregistreeds in het Engelse stamboek. Deze lijn willen we voortzetten. Deze dieren worden dus enkel gedekt met een geregistreerde stier. De nakomelingen worden allen opgenomen in het Engelse stamboek.
Een ander deel van de kudde is geïmporteerd uit Duitsland (Straelen). Zij staan geregistreerd in het Duitse stamboek.
 
 
Weilanden
 
De koeien met kalveren lopen van begin mei tot eind oktober in de natuurweiden van Natuurmonumenten in Nisse. Er lopen wandelpaden door deze weiden. De koeien kunnen dus door iedereen van dichtbij aanschouwd worden. De weiden zijn allen biologisch.
De stieren lopen achter de boerderij in 's-Heer Abtskerke.